NurTS lyhyesti
Seura toimii kesällä NurTS:n ulkokentillä ja talvella Klaukkalan Tennishalleilla. Keskipisteenä ovat juniorit, valmennus, kilpailut, ulkokenttien hoitaminen ja seuran tapahtumat.

NurTS:n jäsenyys
Toivomme lisää jäseniä seuramme toimintaan. Jäseneksi voi liittyä Klaukkalan Tennishallien kassan kautta. Kesällä kenttien päivystäjä opastaa asiassa. Seuran jäsenmaksu vuodelle 2016 on 40€.

Valmennus
NurTS:n piirissä järjestetään valmennusta, kursseja ja tenniskouluja lapsille, nuorille, koululaisille. Liity valmennukseen. Lisätietoja antaa valmentaja.

Junioritoiminta
NurTS:n painopisteenä on junioritoiminta. Nuori, lähde mukaan harrastukseen. Vanhempi, tuo juniorisi seuraamme. Tennis on hieno laji. Lisätietoja antaa valmentaja.

Kilpailutoiminta
NurTS:n mukana pääset mukaan kilpailutoimintaan seura-, teamtennis-, divari-, liiga- ja kansallisella tasolla sekä pelaajana että järjestäjänä. Lisätietoja antaa kilpailuvastaava.

Kentät
NurTS pelaa kesällä seuran hoitamilla Klaukkalan urheilupuiston ulkokentillä ja talvella Klaukkalan Tennishalleilla.

Yhteistyökumppanit
Toivomme yhteistyökumppaneita tukemaan NurTS:n toimintaa ja näkymään ulkona, sisällä ja internetissä tenniksen merkeissä. Lisätietoja antaa seuran puheenjohtaja.

Yhteystiedot
Yhteystiedoista näet henkilöt, jotka ohjaavat sinua eteenpäin pelaamisessa ja seuramme toiminnassa.